Vi åbner i midten af juni!

Vi ses på vores nye adresse: Storegade 14, 6430 Nordborg​

Selskabslokaler til enhver lejlighed

​Er du på udkig efter et selskabslokale til et større eller mindre arrangement? Hos Friends Café, Restaurant og Pub tilbyder vi udlejning af forskellige festlokaler. Vi holder til i Nordborg omkring Augustenborg og Sønderborg, men alle kunder er velkomne til at leje lokaler til fest her hos os.

Vi er et professionelt firma med mere end 13 års erfaring i branchen. Vi har flere forskellige selskabslokaler til rådighed, hvilket gør os i stand til at varetage enhver lejlighed. Vi råder over tre forskellige lokaler med plads til enten 50, 60 eller 140 mennesker. Uanset om du skal holde en større eller mindre fest, så har vi altså et lokale til rådighed.

Mad er altid inkluderet ved leje af selskabslokaler

Vælger du at leje et selskabslokale her hos os, er der altid mad inkluderet. Selve menuen er du naturligvis selv med til at tilrettelægge, og vi er altid er åbne over for dine særlige ønsker. Få gerne inspiration fra vores à la carte menukort.

Hvad enten du skal holde konfirmation eller bryllup, så står vi altså gerne for både lokale, samt mad. I forhold til drikkevarer så er det muligt at vælge forskellige pakkeløsninger. Her kan du eksempelvis vælge all inclusive. 

​Når du lejer selskabslokaler hos os, er du garanteret at få et lokale, hvor alting er i orden. Vi sørger for, at lokalet står klar til din fest, og at det opfylder de individuelle krav, som du måtte have. Vi rydder naturligvis gerne op og gør rent efter din fest. Lokalerne kan lejes til en billig pris, hvor alle kan være med. hurtigst muligt.

Når du lejer selskabslokaler hos os, er du garanteret at få et lokale, hvor alting er i orden. Vi sørger for, at lokalet står klar til din fest, og at det opfylder de individuelle krav, som du måtte have. Vi rydder naturligvis gerne op og gør rent efter din fest. Lokalerne kan lejes til en billig pris, hvor alle kan være med. Efter festen kan I også besøge vores pub lige ved siden af.

Kontakt os for at lave en aftale om festlokale

Ønsker du at høre mere om vores priser eller lave en aftale med os, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi står altid klar til at lave en aftale med dig, som passer til dine behov. Kontakt os på telefon 73 63 10 10 eller på mail friendsnordborg@hotmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Åbningstider​

Café​

Restaurant​

Mandag​

11 - 21

11 - 21

Tirsdag

11 - 21

11 - 21

Onsdag

11 - 21

11 - 21

Torsdag

11 - 21

11 - 21

Fredag

11 - 05

11 - 21

Lørdag

11 - 05

11 - 21

Søndag

12 - 21

12 - 21

Cafe & Restaurant FRIENDS

Storegade 14 

​Nordborg 6430

​★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4,5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 150 anmeldelser på Facebook

Kontakt

Telefon: 

52176430

24839085

E-mail: friendsnordborg@hotmail.com